Bina Giriş Kapısı Fiyatları

Bina Giriş Kapısı Fiyatları

 

Bina giriş kapıları, iç ve dış dünyayı hem birbirinden ayıran hem de birbirine bağlayan, bunu yaparken bina sakinlerinin güvenliğini sağlayan emniyetli kapılardır. Binanın dış cephe dekorasyonunda oldukça büyük bir role sahip olan bina giriş kapısı, binanın tasarımı ile uyum sağlayacak şekilde tasarlanır.

Her ihtiyaca uygun bina giriş kapısının üretilebilmesi ve ürün çeşitliliğinin sağlanabilmesi amacıyla bina giriş kapısı üretimi için çelik, ahşap ve ferforje gibi farklı malzemeler kullanılır. Kullanılan malzemenin kalitesine ve kullanım miktarına göre bina giriş kapısı fiyatları da değişiklik gösterir. Bunun nedeni ise çelik malzemesinin maliyetinin diğer malzemelere oranla daha yüksek olmasıdır. Her malzemenin kendi içerisinde belirli bir kalite derecesi olduğu göz önüne alındığında fiyatların değişiklik gösterme sebebi net bir şekilde anlaşılabilir.

Turhanlar Çelik Kapı sayesinde binanız için en sağlam bina giriş kapısını, birbirinden modern tasarımlarımız arasından seçebilir, binalarınıza güvenlik ve şıklığı en uygun fiyat garantisi ile taşıyabilirsiniz.

whatsapp iletişim